UA | RU
UA | RU

Схема доставки з Китаю в Україну

Рішення про те, яким способом здійснювати морські або повітряні вантажоперевезення з Китаю, є одним з найважливіших для імпортерів. Ми підготували цю інструкцію, щоб допомогти імпортерам швидко вибрати оптимальний варіант з урахуванням вартості, термінів і складності доставки, що особливо актуально у воєнний час, оскільки у зв’язку з ситуацією в країні нам необхідно було адаптувати логістику під поточні реалії.

Морські вантажоперевезення з Китаю

При обсязі понад 1 куб. м і вазі понад 100 кг доставка морським транспортом, безумовно, є найдешевшим варіантом. Втім, істотним недоліком морського перевезення є більш повільний час доставки.

FCL та LCL

Існує два варіанти морського перевезення: повний контейнерний вантаж (FCL) і неповне (консолідоване) завантаження (LCL). Контейнери FCL заповнюються тільки вашим товаром. При використанні контейнерів LCL ваш товар буде консолідовано з товарами інших імпортерів з того ж порту відправлення і призначення.

Коли слід відправляти FCL

За загальним правилом, якщо об’єм вантажу перевищує 15 куб. м, то є сенс відправляти FCL, оскільки вартість перевезення на одиницю вантажу при FCL нижча, ніж при LCL. Якщо об’єм вашого контейнерного вантажу перевищує 10 куб. м, то для зниження вартості перевезення за одиницю продукції слід збільшити обсяг замовлення, щоб заповнити повний контейнер.

Доставка морем у воєнний час

Оскільки наші порти, як і раніше, залишаються недоступними у зв’язку з усім відомими обставинами, ми доставляємо вантажі морем через порти Європи. Грамотна логістика дає змогу нашим клієнтам знизити витрати на доставку, і отримати найкращі ціни. Найчастіше ми використовуємо порт у польському місті Гданськ, іноді також можемо робити доставку через порт Констанца в Румунії.

Авіа доставка з Китаю в Україну

Коли вам потрібна швидкість і ефективність, авіаперевезення можуть здатися складним завданням. Ми спрощуємо цей процес, керуючи всім від вашого імені, щоб ви могли зосередитися на більш важливих речах: від оформлення документації, дотримання правил вантажоперевезення і пошуку найбільш ефективного способу авіаперевезення. Наша команда досвідчених фахівців з логістики знає, як узяти на себе контроль над вашими перевезеннями, позбавивши вас від стресу і тиску, оскільки ми пропонуємо вам рішення від А до Я.

Коли швидкість має першорядне значення, доставка вантажів повітрям є найкращим рішенням. Крім першокласного обслуговування клієнтів, наша компанія також пропонує гарантію найкращої ціни. Тому, якщо Вам потрібен експедитор, здатний зрозуміти і вирішити всі Ваші унікальні транспортно-логістичні завдання, зв’яжіться з нашою службою підтримки.

Авіадоставка у воєнний час

Цілком очевидно, що і в галузі авіадоставки відбулися зміни. Проте наша команда подбала про те, щоб ці зміни мінімально позначилися на вартості доставки вантажів для наших клієнтів. Найчастіше ми використовуємо європейські аеропорти Шопена у Варшаві та Франкфурт-на-Майні у Франкфурті.

Імпорт з Китаю: море або авіа


Після того як ви переконалися в незліченних перевагах імпорту товарів з Китаю, у вас з’явиться стимул оцінити практичні кроки, необхідні для доставки ваших товарів через кордон. Основними варіантами є авіаперевезення і морські вантажоперевезення, які мають свої плюси і мінуси. Незважаючи на те, що авіаперевезення є вигідним варіантом через явну перевагу в часі, морські перевезення часто кращі, оскільки вони обходяться набагато дешевше під час роботи з великими обсягами вантажів.

Однак вартість і час не єдині чинники, які необхідно враховувати під час вибору. Важливо оцінити ризик пошкодження продукції, тип товару, що перевозиться, та інші фактори.

Якщо ви хочете імпортувати товар з Китаю в Україну або в будь-який інший регіон, потрібно враховувати деякі особливості, щоб прийняти зважене рішення. Відвантаження і логістика набагато менш складні, ніж це видається більшості імпортерів-початківців. Вони можуть забезпечити вам конкурентну перевагу за собівартістю товару, якщо ви витратите час на розуміння процесів і планування/прогнозування кількості замовлень на середньострокову і довгострокову перспективу.

Залишити заявку